Shkarkoni Telesto
  • (*) Edicionet e Windows dhe macOS kërkojnë një abonim ari ose platini.
  • Versioni minimal i macOS i mbështetur është macOS 10.11 (El Capitan).
  • Sistemi operativ Windows 7 dhe më vonë janë të mbështetur (versionet e vjetra të Windows nuk janë).