Rreth nesh

Telesto u themelua në vitin 2020 nga një ekip i vogël në RedTracker me besimin themelor se ekziston një mënyrë më e mirë për të menaxhuar inventarin tuaj.

Telesto është fokusuar pa pushim në heqjen e kompleksitetit të menaxhimit të inventarit dhe ofrimin e një përvoje që është e lehtë, fleksibël dhe e aksesueshme për t'u përdorur për individët dhe bizneset e vogla dhe të mesme.

Ne jemi 100% të vetëfinancuar.

Serverët e Telesto ndodhen në Frankfurt, Gjermani (rajoni AWS EU-central-1).

Mëso më shumë rreth teknologjia e sigurisë dhe sigurisë së të dhënave e integruar në Telesto.Historia e Telesto


Telesto /təˈlɛstoʊ/ —në greqisht: Τελεστώ, që do të thotë sukses—është një nga 82 hënat e Saturnit dhe një nga 3000 vajzat e Oqeanit dhe Tethys në mitologjinë greke. Telesto ishte personifikimi i suksesit.

Ne e sjellim atë frymë suksesi në aplikacionin Telesto duke ju ndihmuar të arrini qëllimet dhe objektivat tuaja në menaxhimin e inventarit.

10,000+

Klientët

2020

Themeluar
Komplet shtypi
press@telesto.app

Lajmet E Fundit Nga Blogu Ynë

Telesto Keg Tracker

The new Keg tracker tool for wineries and breweries

Telesto is excited to announce the launch of our new keg tracking module, fully developed and integrated into our inventory…

Inventory demand forecasting

Inventory Demand Forecasting

What’s an inventory forecast? Inventory forecasts will help you estimate the future demand for your products in a short, mid,…

The bathtub principle to reduce inventory

The bathtub principle to reduce inventory

Zero inventory or inventory reduction is critical to save money, increase profits, and free up warehouse space. That can be…