Telesto

Menaxhimit të Inventarit

Telesto është një sistem i menaxhimit të inventarit i lehtë për t’u përdorur, i fuqishëm dhe modern i ndërtuar për të ndihmuar bizneset e vogla dhe të mesme të gjurmojnë produktet dhe materialet e tyre.
Shkarkoni Telesto

desktop edition
desktop edition
Tiparet Thelbësore

Çfarë Mund Të Bëjë Telesto Për Ju

Mbani gjurmët e aksioneve tuaja

Merrni njoftime email menjëherë dhe shtyni menjëherë kur produktet tuaja janë me pakicë.

Të dhënat e inventarit në kohë reale

Hyni në të dhënat tuaja në kohë reale në tavolinën e punës ose në lëvizje me aplikacionin tonë celular.

Mjetet e automatizimit

Automatizoni detyrat themelore në mënyrë që të përqendroheni në gjërat më të rëndësishme. Thuaj lamtumirë gabimit njerëzor!

Njihuni Me Edicionin Desktop

Ekran I Madh

Të gjitha tiparet e fuqishme nga Aplikacioni celular tani në tavolinën e punës!

Importi I Të Dhënave

Importoni me lehtësi të gjitha produktet tuaja nga një skedar .CSV ose Excel.

Rezervime

Krijoni rezervime të azhurnuara lokale të të dhënave tuaja sa herë që dëshironi.

Platformat

Në dispozicion në sistemet operative Windows dhe macOS. Linux do të vijë së shpejti.

telesto screenshot
telesto screenshot

Menaxhimi I
Aseteve

Mbani produktet ose pasuritë tuaja të organizuara, kategorizojini, caktoni barkode, gjurmoni stok të ulët dhe shumë më tepër.

Raporte Dhe Analiza Të
Fuqishme

Gjeneroni skedarë PDF, Excel ose CSV vetëm me një trokitje e lehtë; filtroni raportet tuaja sipas produkteve specifike, stokut të ulët, kategorisë, vendndodhjeve, çmimeve, etj.

telesto screenshot
telesto screenshot

Përditësuesi I
Aksioneve

Menaxhoni stokun tuaj në dispozicion (bilanci i aksioneve në / jashtë); Hyrja e lehtë e të dhënave, lëvizjet e inventarit midis vendndodhjeve, modulet e historisë së transaksioneve dhe më shumë.

Porositë E
Blerjes

Gjeneroni gati për të shtypur urdhra blerjeje dhe porosi shitje (fatura) të caktuara për furnitorët dhe klientët tuaj! inventari mund të azhurnohet automatikisht për porositë e shënuara si të përfunduara dhe shumë më tepër.

telesto screenshot

Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)

Shikoni cilat produkte po skadojnë së shpejti, cilat produkte duhet të merrni më parë (FIFO dhe FEFO) dhe nga çfarë grupi; Ndiqni datat e skadimit për secilën grup në inventarin tuaj, menaxhoni tufat e lidhura lehtësisht me vendndodhjet dhe produktet.

indutries

Aplikacioni Telesto Për Celularë

Telesto tani është në dispozicion në iOS dhe Android

telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot

Fushat E Personalizuara

Paneli I Depërtimit

Kategoritë & Etiketat

Prek ID (gjurmë Gishtash)

Akses Me Shumë Përdorues

Menaxhoni Depot

Modaliteti I Dhurimit

Konsumatorët Dhe Furnitorët

Kryeni Rikujtime

Dokumentet E Transportit

Menaxhoni Projekte

Lëvizjet E Aksioneve

Telesto Për Gjithçka

Telesto u krijua dhe u zhvillua nga fillimi duke pasur parasysh industritë e mëposhtme: produkte me pakicë, industri të verës dhe birrës, ndërtim, veshje, produkte me pakicë, asete IT, pronarë dyqanesh, kamionë ushqimi, shpërndarje ushqimi, institucione financiare, kompani të pasurive të patundshme , pjesë auto, universitete dhe shkolla, pajisje për zyre, shumicë, prodhim, transport, makineri, bujqësi, pajisje mjekësore dhe shumë më tepër.

indutries

Çfarë Thonë Klientët Tanë


testimonials

Telesto është një mjet themelor për biznesin tonë, mjeti i konsultimit ku të gjithë kanë qasje. Në hapa të thjeshtë ju mund të menaxhoni stokun tuaj në një mënyrë didaktike, të shpejtë, nga kudo në botë. Krijimi i një produkti, gjenerimi i një hyrje ose dalje kërkon sekonda, dhe më e mira nga të gjitha, është intuitiv. Me pak fjalë, unë e rekomandoj atë 100%.

testimonials

Si një kompani e vogël dhe e mesme e prodhimit të ushqimit, ne përballemi me një sfidë të madhe për të kontrolluar stokun e prodhimit dhe cili prodhim duhet të dalë më parë. Ne madje u përpoqëm të ndërtonim sistemin tonë për të rregulluar proceset e biznesit tonë, por pas 2 vitesh ishte akoma larg nga ajo që prisnim. Derisa gjeta Teleston. Shërbimi i vetëm me një veçori ndjekëse të grupeve që na ndihmon vërtet të monitorojmë stokun tonë dhe shumë të përgjegjshëm me përvojën e klientit. Unë e rekomandoj shumë këtë aplikacion 100%.

testimonials

Si një kompani e vogël në sendet e brendshme të cilësisë së mirë, ne kemi qenë duke përdorur Telesto me shumë kënaqësi për gjashtë muaj. Në kërkimin tonë për një aplikacion në të cilin do të mund të mbanim kolektivisht dhe lehtësisht gjurmët e aksioneve tona, Telesto ishte i vetmi që plotësoi preferencat tona, dhe është edhe sot. Mbështetja e klientit është e shpejtë. Një email me një pyetje ose koment është e mjaftueshme. Të njëjtën ditë ne marrim një përgjigje ose zgjidhje.

Përditëso Planet

Telesto është falas por mund të zhbllokoni tipare më të fuqishme me një nga këto plane të azhurnimit!

Falas

 • Reklama
 • 20 Produktet (maksimumi)
 • 1 Vendndodhjet
 • 5 Kategoritë & Etiketat
 • 1 Furnizuesit Dhe Klientët
 • 1 Porositë E Blerjes
 • 12 / 24 Raportet
 • 0 Përdoruesit
 • 0 Fushat E Personalizuara
 • Lëviz aksionet
 • Edicioni I Desktopit
 • Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)
 • Numra të shumtë serialë
 • Projektet & kontraktorët
 • Logo E Personalizuar

Ar

 • Pa Reklama
 • 2,000 Produktet (maksimumi)
 • 5 Vendndodhjet
 • 500 Kategoritë & Etiketat
 • 100 Furnizuesit Dhe Klientët
 • 100 Porositë E Blerjes
 • 22 / 24 Raportet
 • 5 Përdoruesit
 • 50 Fushat E Personalizuara
 • Lëviz aksionet
 • Edicioni I Desktopit
 • Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)
 • Numra të shumtë serialë
 • Projektet & kontraktorët
 • Logo E Personalizuar

Platinum

 • Pa Reklama
 • 10,000 Produktet (maksimumi)
 • 100 Vendndodhjet
 • 10,000 Kategoritë & Etiketat
 • 10,000 Furnizuesit Dhe Klientët
 • 10,000 Porositë E Blerjes
 • 24 / 24 Raportet
 • 50 Përdoruesit
 • 100 Fushat E Personalizuara
 • Lëviz aksionet
 • Edicioni I Desktopit
 • Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)
 • Numra të shumtë serialë
 • Projektet & kontraktorët
 • Logo E Personalizuar

Shënim: për të parë çmimet tona, ju lutemi shkarkoni aplikacionin celular, pastaj vizitoni pjesën e azhurnimit dhe shihni çmimet në monedhën tuaj vendase.

Lajmet E Fundit Nga Blogu Ynë

Telesto — new version

Telesto v6.8.3 (iOS) Telesto v3.2.3 (Android) Telesto v5.3.3 (Desktop Edition) NEW One of the most requested features has arrived in…

Jun 19, 2022

How much products to buy? | Inventory Management

If you want to minimize costs with your inventory logistics, you’ll need to figure out the optimal number of units…

May 07, 2022

Telesto — New Features

Telesto v6.8.0 (iOS) Telesto v3.2.0 (Android) Telesto v5.3.0 (Desktop Edition) NEW You can now assign your products to multiple suppliers!…

May 02, 2022