Telesto: Menaxhimit të Inventarit

Integrimi me
Shopify

Ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë se llogaria juaj e inventarit në Telesto tani mund të sinkronizohet me dyqanin tuaj Shopify!

Ky integrim do t'ju ndihmojë të menaxhoni të gjitha produktet, porositë dhe klientët tuaj në një vend. Gjithçka mbetet e përditësuar dhe e saktë. Pra, pse të presim? Provojeni tani dhe shikoni se sa mund të përmirësojë dyqanin tuaj online.

Menaxhimit të Inventarit | Integrimi me Shopify
Menaxhimit të Inventarit | Integrimi me Shopify

Përfitimet

Këtu janë disa përfitime të mëdha të këtij integrimi:

 • Sinkronizimi automatik i inventarit: Mbani gjurmët e inventarit në Telesto dhe Shopify automatikisht, në mënyrë që të njihni gjithmonë nivelet tuaja të aksioneve.

 • Sinkronizimi i porosive: Përmbushni shpejt dhe me efikasitet porositë duke i sinkronizuar ato nga Shopify në sistemin tuaj.

 • Sinkronizimi i produktit: Sinkronizoni me lehtësi informacionin e produktit midis Telesto dhe Shopify, duke eliminuar nevojën për punë të dyfishtë.

 • Përditësimet në kohë reale: Qëndroni në krye me përditësimet në kohë reale për porositë tuaja dhe nivelet e inventarit.

 • Shmangni mungesën e stoqeve dhe shitjen e tepërt: Me dukshmërinë e inventarit në kohë reale, ju mund të shesni me siguri vetëm artikujt e disponueshëm në magazinë, duke shmangur çdo zhgënjim ose situatë të mbishitjes.

Si të lidheni

Lidhja e Shopify me Telesto është një proces i thjeshtë dhe pa kode. Thjesht ndiqni këto hapa për të filluar:


NE SHOPIFY:

 1. Shko te 'Aplikacionet ' > 'Zhvilloni aplikacione' > 'Krijo një aplikacion' dhe fut emrin e aplikacionit (p.sh., Inventari Telesto).
 2. Në konfigurimin e aplikacionit, nën "Integrimi i API-së së administratorit", kliko "Konfiguro" dhe cakto lejet e mëposhtme:
  • Lexo klientin
  • Shkruaj/lexo inventarin
  • Lexo vendndodhjet
  • Shkruaj/lexo porositë
  • Shkruani/lexoni listën e produkteve
  • Shkruani/lexoni produktet
 3. Trokitni lehtë mbi butonin "Ruaj".
 4. Tani, trokitni lehtë mbi butonin "Instalo aplikacionin" lart djathtas.
 5. Pas instalimit të aplikacionit, shko te "kredencialet e API" dhe trokit "Zbulo shenjën një herë" për të kopjuar në mënyrë të sigurt kodin e qasjes.

 6. NE TELESTO:
  1. Shko te 'Cilësimet' > 'Integrimet' > 'Shopify'.
  2. Aktivizo kutinë e zgjedhjes "Statusi i sinkronizimit" për të aktivizuar shërbimin.
  3. Fut URL-në e dyqanit Shopify dhe tokenin API.
  4. Personalizo lejet duke zgjedhur se çfarë të sinkronizohet.
  5. Futni URL-në e dyqanit Shopify dhe tokenin e API. li>
  6. Ruani ndryshimet tuaja dhe jeni gati!

Pyetjet e bëra më shpesh

Mund ta ndaloni lehtësisht. Shkoni te cilësimet > Integrimet > Shopify dhe zgjidhni kutinë e kontrollit të statusit të sinkronizimit. Mos harroni të ruani cilësimet tuaja.
Telesto do të gjejë SKU që përputhen midis produkteve tuaja në Telesto dhe Shopify. Kjo lidhje është gjithashtu e rëndësishme për importet e duhura me porosi.
Porositë e Shopify me status "të hapur" do të importohen në Telesto.
Sistemi do të përditësojë automatikisht statusin e ri në Shopify menjëherë.
Po, Shopify ka mjetin e vet të menaxhimit të inventarit, por ai vjen me kufizime të caktuara. Nëse drejtoni një biznes më të madh, mund t'ju duhet diçka më e fuqishme për të optimizuar plotësisht shitjet tuaja në platformë.

Këtu janë disa kufizime që mund të hasni kur përdorni Shopify pa një sistem të jashtëm të menaxhimit të inventarit:

 • Gjurmimi i kufizuar i inventarit: Ndërsa Shopify ofron veçori bazë të gjurmimit të inventarit, mund të mos mjaftojë që disa biznese të monitorojnë në mënyrë efektive nivelet e stokut dhe lëvizjen e inventarit të magazinës.
 • Përditësimet manuale të inventarit: Gjurmimi i inventarit të Shopify është kryesisht manual, kështu që do t'ju duhet të përditësoni inventarin. nivelet e stokut manualisht sa herë që arrin inventari i ri ose plotësohen porositë. Ky proces manual mund të marrë kohë dhe të prirur për gabime, duke çuar në humbje të shitjeve, klientë të pakënaqur dhe rritje të kostove.
 • Raportim dhe analitikë të kufizuar: Edhe pse Shopify ofron raportime bazë dhe veçoritë e analitikës, ato mund të mos jenë të mjaftueshme për bizneset që kërkojnë raporte më të avancuara për të gjurmuar shitjet, për të identifikuar tendencat dhe për të gjetur mundësi.
 • Të dhëna të kufizuara = njohuri të kufizuara: Funksioni i gjurmimit të inventarit të Shopify-it. ruan vetëm të dhëna nga 90 ditët e fundit. Ndërsa ju jep një pamje të performancës suaj aktuale, të dhënat historike janë thelbësore për vendimmarrjen e informuar dhe planifikimin e ardhshëm.