Menaxhimit të Inventarit

Veshje dhe këpucë (me pakicë)

Menaxhimi efikas i inventarit është thelbësor në një industri konkurruese me ritme të shpejta si veshjet. Duhet të kesh produkte të mjaftueshme në dorë për të kënaqur kërkesën duke i mbajtur kostot e bartjes në minimum duke mos pasur shumë stok në magazinë.

Një sistem efektiv i menaxhimit të inventarit mund t'ju ndihmojë të mbani gjurmët e stokut tuaj . Telesto u krijua për të qenë sistemi më miqësor dhe më i përballueshëm i menaxhimit të inventarit për industrinë e shitjes me pakicë.

Menaxhimit të Inventarit | Veshje dhe këpucë (me pakicë)

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e veshjeve dhe këpucëve

verified_user
Integriteti i të dhënave

Mbani transaksionet të sigurta nga lejet e cilësimeve për atë se kush nga stafi juaj lejohet t'i modifikojë ose fshijë ato.

receipt
Porositë inteligjente

Ndiqni porositë dhe faturat tuaja të blerjeve nga klientët dhe furnitorët

track_changes
Regjistri i aktiviteteve

Kontroll i plotë se çfarë, kush dhe kur anëtarët e stafit tuaj kryen një veprim

speed
Ndiqni nivelet e aksioneve

Mbani gjurmët e niveleve dhe kostove të stokut tuaj të inventarit nëpër magazina të shumta.

shopping_cart
Urdhrat e blerjeve

Krijoni urdhra blerjesh të integruara plotësisht me produkte të lidhura me furnitorët tuaj

monetization_on
Minimizimi i kostove të inventarit

Ulja e kostove të bartjes (kostoja e blerjes, magazinimit dhe trajtimit të inventarit)telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot