Menaxhimit të Inventarit

Ushqime dhe pije

Pjesa më kritike e një restoranti apo punishte vere, pavarësisht nëse jeni një vend i vetëm apo një zinxhir shumë dyqanesh, është kontrolli i inventarit, i cili është jetik për suksesin tuaj. Telesto mund të konfigurohet për të përmbushur nevojat tuaja si përmirësimet e mbeturinave, tërheqjet e produkteve dhe pajtueshmëria.

Telesto do të ndihmojë gjithashtu në analizimin dhe mbajtjen e niveleve të inventarit në kontroll duke pasur stoqe të mjaftueshme në dorë për të përmbushur kërkesën, për t'ju ndihmuar zvogëloni kostot dhe punoni me datat e skadencës për të ruajtur cilësinë optimale të produktit.

Menaxhimit të Inventarit | Ushqime dhe pije

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e ushqimit dhe pijeve

kitchen
Ushqimet që prishen

Gjurmoni ushqimet tuaja që prishen në grupe. Porositë e shitjeve mund të lidhen me grupe dhe klientë, të dobishëm në rast tërheqjeje.

event
Produkte të skaduara

Identifikoni ushqimet e skaduara në çdo vend dhe parandaloni mbeturinat e ushqimit.

people
Përdorues të shumtë

Caktoni anëtarë të stafit për të menaxhuar dhe gjurmuar inventarin tuaj kudo, në çdo kohë, nga një vend.

qr_code_scanner
Skaneri i barkodit

Skanoni produktet për t'i gjetur shpejt ato me telefonin inteligjent ose tabletin tuaj.

receipt
Faturat dhe urdhrat e blerjeve

Këto porosi gjenerohen automatikisht dhe eksportohen në PDF sipas kërkesës.

important_devices
Multi-platformë

Telesto është i disponueshëm në një aplikacion celular miqësor për përdoruesit (iOS dhe Android) dhe softuer desktop për Windows, macOS dhe Linux.

switch_account
Furnizuesit dhe klientët

Punoni me furnitorë, klientë dhe kategori të shumta për të gjitha produktet tuaja.

notifications_active
Alarmet

Merr njoftime për materiale të pakta në kohë reale nëpërmjet njoftimeve shtytëse dhe emaileve përmbledhëse ditore.

speed
Ndiqni nivelet e aksioneve

Mbani gjurmët e niveleve dhe kostove të stokut tuaj të inventarit nëpër magazina të shumta.telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot