Menaxhimit të Inventarit

Shpërndarje me shumicë

Menaxhimi i inventarit me shumicë mund të jetë kompleks dhe është një nga sfidat më të mëdha të drejtimit të një biznesi me shumicë. Nëse ka probleme me numërimin e inventarit, inventarin e humbur ose të dëmtuar, probleme si rezervat e tepërta dhe mungesat mund të ndalojnë të gjithë zinxhirin e furnizimit.

Telesto do t'ju ndihmojë t'i eliminoni ato probleme duke ditur se çfarë keni në magazinë në gjatë gjithë kohës, duke balancuar nivelet e stokut, duke shmangur mungesat, duke reduktuar kostot e bartjes dhe shumë më tepër.

Menaxhimit të Inventarit | Shpërndarje me shumicë

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e shpërndarjes dhe transportit me shumicë

insights
Raportet e personalizuara

Qëndroni të informuar për çdo artikull në inventarin tuaj në vend me aplikacionin tonë celular, pasi të dhënat tuaja sinkronizohen automatikisht në të gjitha platformat.

receipt
Porositë inteligjente

Ndiqni porositë dhe faturat tuaja të blerjeve nga klientët dhe furnitorët

switch_account
Furnizuesit dhe klientët

Punoni me furnitorë, klientë dhe kategori të shumta për të gjitha produktet tuaja.

speed
Ndiqni nivelet e aksioneve

Mbani gjurmët e niveleve dhe kostove të stokut tuaj të inventarit nëpër magazina të shumta.

monetization_on
Minimizimi i kostove të inventarit

Ulja e kostove të bartjes (kostoja e blerjes, magazinimit dhe trajtimit të inventarit)

shopping_cart
Urdhrat e blerjeve

Krijoni urdhra blerjesh të integruara plotësisht me produkte të lidhura me furnitorët tuajtelesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot