Menaxhimit të Inventarit

Ndërtimi

Ndërtimi është një industri me lëvizje të shpejtë ku përdoren shumë pajisje në lokacione dhe projekte të ndryshme; kjo krijon një sfidë për menaxhimin e inventarit tuaj pasi qëllimi ideal është të mbani inventarin tuaj të organizuar, të dini se ku janë të gjitha pajisjet tuaja në çdo moment dhe sa në magazinë keni ndonjë material në terren.

Telesto është ndërtuar nga themeli për të zgjidhur atë problem me efikasitet dhe zgjuarsi, në mënyrë që të mund të fokusoheni në gjërat thelbësore në biznesin tuaj.

Menaxhimit të Inventarit | Ndërtimi

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e ndërtimit

insights
Raportet e personalizuara

Qëndroni të informuar për çdo artikull në inventarin tuaj në vend me aplikacionin tonë celular, pasi të dhënat tuaja sinkronizohen automatikisht në të gjitha platformat.

construction
Menaxhimi

Menaxhoni të gjitha materialet tuaja të ndërtimit, porositë e blerjeve dhe faturat kudo, në çdo kohë, nga një vend.

engineering
Projekte të pakufizuara

Mbani gjurmët e të gjitha projekteve, mjeteve dhe personelit në vazhdim me informacion të detajuar.

group_add
Menaxho Furnizuesit dhe Pajisjet

Organizoni furnitorët, klientët dhe stokun aktual për pajisjet e ndërtimit.

notifications_active
Alarmet

Merr njoftime për materiale të pakta në kohë reale nëpërmjet njoftimeve shtytëse dhe emaileve përmbledhëse ditore.

important_devices
Multi-platformë

Telesto është i disponueshëm në një aplikacion celular miqësor për përdoruesit (iOS dhe Android) dhe softuer desktop për Windows, macOS dhe Linux.telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot