Menaxhimit të Inventarit

Makineri dhe pajisje industriale

Prodhuesit e pajisjeve industriale janë biznese me intensitet asetesh që kërkojnë më shumë efikasitet dhe kontroll mbi inventarin e tyre.

Telesto është një sistem i menaxhimit të inventarit të pajisjeve industriale i përshtatshëm dhe i pasur me veçori për kompanitë që punojnë në makineri & pajisje që kërkojnë më shumë kontroll mbi proceset kryesore të biznesit - blerjen, inventarin, shitjet dhe financat.

Menaxhimit të Inventarit | Makineri dhe pajisje industriale

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e makinerive dhe pajisjeve industriale

hub
Menaxhimi i centralizuar

Menaxhoni të gjitha materialet dhe mjetet tuaja kudo, në çdo kohë dhe nga një vend.

engineering
Projekte të pakufizuara

Mbani gjurmët e të gjitha projekteve, mjeteve dhe personelit në vazhdim me informacion të detajuar.

group_add
Menaxho Furnizuesit dhe Pajisjet

Organizoni furnitorët, klientët dhe stokun aktual për pajisjet e ndërtimit.

notifications_active
Alarmet

Merr njoftime për materiale të pakta në kohë reale nëpërmjet njoftimeve shtytëse dhe emaileve përmbledhëse ditore.

receipt
Porositë inteligjente

Ndiqni porositë dhe faturat tuaja të blerjeve nga klientët dhe furnitorët

shopping_cart
Urdhrat e blerjeve

Krijoni urdhra blerjesh të integruara plotësisht me produkte të lidhura me furnitorët tuajtelesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot