Rreth nesh

Telesto u themelua në vitin 2020 mbi besimin themelor se ekziston një mënyrë më e mirë për të menaxhuar inventarin tuaj.

Telesto është e fokusuar pa pushim në heqjen e kompleksitetit nga menaxhimi i inventarit dhe dhënien e një përvoje që është e lehtë, fleksibël, dhe të arritshme për t'u përdorur për individët dhe bizneset e vogla dhe të mesme.

Ne jemi 100% të vetëfinancuar.Historia e Telesto


Telesto /təˈlɛstoʊ/ - në greqisht: Τελεστώ që do të thotë sukses - është një nga 82 hënat e Saturnit dhe një nga 3,000 vajzat e Oqeanit dhe Tethys në mitologjinë greke. Telesto ishte personifikimi i suksesit.

Ne e sjellim atë frymë suksesi në Telesto App duke ju ndihmuar të arrini qëllimet dhe objektivat tuaja në menaxhimin e inventarit tuaj.

5000+

Kompanitë

2020

Themeluar
Inkuryet e shtypit
press@telesto.app

Lajmet E Fundit Nga Blogu Ynë

What’s New?

Telesto v5.7.1 (iOS) Telesto v2.3.1 (Android) Telesto v4.4.1 (Desktop Edition) Projects — manage projects, connect contractors/employees and assign inventory materials…

Oct 14, 2021

What’s New?

Telesto v5.6.1 (iOS) Telesto v2.2.3 (Android) Telesto v4.3.1 (Desktop Edition) Manage products with multiple serial numbers Reset your inventory stock…

Aug 27, 2021

What’s new in Telesto!

We’ve continued working hard on Telesto App. Here’s what’s new in this release: Telesto v5.4.5 (iOS) Telesto v2.0.0 (Android) Telesto…

Jul 23, 2021