Telesto: Edicion Desktop

Të gjitha tiparet e fuqishme nga Aplikacioni celular tani në tavolinën e punës!

Windows 10
Shkarko (EXE · 69.5 MB)
SHA256 nënshkrimi
d891283aaad4f85585e9009a355df5f3f0fe1e9be3e5a1f7ad0e2692d7f6db67


macOS
Shkarko (DMG · 69.2 MB).
Noterizuar nga Apple

Vetëm për llogaritë e arit dhe platinës.
leftimage

Karakteristikat

feature
Grafikët E Panelit

Telesto mund të konfigurohet për të treguar lloje të ndryshme të tabelave në varësi të nevojave tuaja. Mund të vendoset për të treguar shitjet e sotme, transaksionet e aksioneve montale, vlerën e inventarit, etj.

feature
Mbani Gjurmët E Aksioneve Tuaja

Merrni alarm kur produktet tuaja janë në gjendje të ulët. Mund të vendosni një email tjetër për të dërguar kopje të atyre raporteve, të cilat janë grupuar sipas kategorive dhe depove.

feature
Sinkronizimi Dhe Rezervimet E Resë Kompjuterike

Të dhënat tuaja sinkronizohen në mënyrë të sigurt në të gjitha pajisjet dhe platformat. Ju lehtë mund të importoni të dhënat tuaja dhe të krijoni kopje rezervë në desktopin tuaj!

Device

Menaxhimi I Aseteve

Mbani produktet dhe / ose pasuritë të organizuara, kategorizoni ato, caktoni barkode, gjurmoni stok të ulët dhe shumë më tepër.

rightimage

Raporte Dhe Analiza

Filtroni raportet tuaja sipas kategorisë, vendndodhjeve, stokut të ulët, çmimeve, emrit të produktit, etj.

leftimage

Përditësuesi I Aksioneve

Vazhdoni të keni stokun tuaj (bilanci i aksioneve në / jashtë); Ndërfaqet e thjeshta për futjen e të dhënave dhe menaxhimin e transaksioneve.

rightimage

Skanuesi I Barkodit

Skanoni dhe shtoni një barkod në çdo rezervë, lokalizoni produkte, rigjeni rezervën në / nga bilanci; mbështet të gjitha llojet e barkodeve.

leftimage

Furnizuesit Dhe Klientët

Menaxhoni me lehtësi furnitorët dhe klientët tuaj! krijoni fatura, telefononi kontakte biznesi, dërgoni email, vizitoni faqen e internetit, merrni udhëzime dhe shumë më tepër.

rightimage

Porositë E Blerjes

Gjeneroni - gati për të dërguar PDF - porosi blerjesh të caktuara për furnitorët tuaj! ju mund t'i filtroni ato sipas statusit, datave, etj. dhe të përdorni historikun e porosisë

leftimage

Më Shumë Karakteristika

Telesto lidh botën fizike me botën dixhitale.

Fushat E Personalizuara

Krijoni fusha të personalizuara për produktet tuaja dhe merrni të dhëna më të mira.

Paneli I Depërtimit

Shfaqni historikun e vlerës së inventarit tuaj në grafikë të ndryshëm.

Menaxho Kategoritë Dhe Etiketat

Organizimi dhe kategorizimi i produkteve dhe shërbimeve tuaja tani është më e lehtë

Globalizimi

Telesto është në dispozicion në më shumë se 15 gjuhë!

ID-ja e prekjes (gjurma e gishtit)

Mbroni nga hyrja e paautorizuar në të dhënat tuaja

Akses Me Shumë Përdorues

Caktoni role për çdo përdorues nga aplikacioni. Vendosni lejet e personalizuara.

Menaxhoni Depot

Vendosni me lehtësi shumë vendndodhje, kuti, dyqane, etj.

Importi I Të Dhënave Me Shumicë

Importoni me lehtësi produktet tuaja nga .CSV (Excel).

Rezervime Të Automatizuara

Vendoseni një herë dhe mos u shqetësoni për humbjet e mundshme të të dhënave.

Raportet

Gjeneroni skedarë PDF, CSV dhe XLS (Excel) për çdo raport
Po kërkoni zgjidhje brenda premisë? na kontaktoni për edicionin tonë të ndërmarrjes që funksionon në serverat tuaj.

Industri

Telesto u krijua dhe u zhvillua nga fillimi duke pasur parasysh industritë e mëposhtme: produkte me pakicë, industri të verës dhe birrës, ndërtim, veshje, produkte me pakicë, asete IT, pronarë dyqanesh, kamionë ushqimi, shpërndarje ushqimi, institucione financiare, kompani të pasurive të patundshme , pjesë auto, universitete dhe shkolla, pajisje për zyre, shumicë, prodhim, transport, makineri, bujqësi, pajisje mjekësore dhe shumë më tepër.Telesto running on a tablet

Blog i fundit

What’s new in Telesto!

Feb 26, 2021

We’ve continued working hard on Telesto App. Here’s what’s new in this release: Telesto v5.2.0 (iOS) Telesto v1.7.0 (Android) Telesto…

Telesto Inventory

Inventory control and the 80/20 rule

Jan 01, 2021

Inventory management is often hard to nail down, especially when your inventory is scattered and difficult to manage. While Telesto:…

Meet the new Telesto — Desktop Edition!

Jan 01, 2021

We are pleased to announce the full version of Telesto for MacOS and Windows 10! Same features in all platforms!…

Çfarë Thonë Klientët Tanë

 • The Power Foods powered by Telesto
  Nicolas Torres
  Themelues | The Power Foods

  “Telesto është një mjet themelor për biznesin tonë, mjeti i konsultimit ku të gjithë kanë qasje.
  Në hapa të thjeshtë mund të menaxhoni stokun tuaj në një mënyrë didaktike, të shpejtë, nga kudo në botë. Krijimi i një produkti, gjenerimi i një hyrje ose dalje kërkon sekonda, dhe më e mira nga të gjitha, është intuitiv. Me pak fjalë, unë e rekomandoj atë 100%. ”

 • mooimeegenomen
  Pleun
  Themelues | mooimeegenomen

  “Si një kompani e vogël në sendet e brendshme të cilësisë së mirë, ne kemi qenë duke përdorur Telesto me shumë kënaqësi për gjashtë muaj. Në kërkimin tonë për një aplikacion në të cilin do të mund të mbanim kolektivisht dhe lehtësisht gjurmët e aksioneve tona, Telesto ishte i vetmi që plotësoi preferencat tona, dhe është edhe sot. Përveç kësaj, avantazhe kryesore për shërbimin personal dhe veçanërisht të shpejtë. Një email me një pyetje ose koment është e mjaftueshme. Të njëjtën ditë ne marrim një përgjigje ose zgjidhje. ”

Përditëso planet

Platinum

 • Pa reklama
 • 10,000 Produktet (maksimumi)
 • 10,000 Kategoritë / vendndodhjet
 • 10,000 Furnizuesit dhe klientët
 • 10,000 Porositë e blerjes
 • 50 Përdoruesit
 • 50 Fushat e personalizuara
 • Edicioni i desktopit
 • Logo e personalizuar
 • Integrimet e palëve të treta


Ar

 • Pa reklama
 • 2,000 Produktet (maksimumi)
 • 2,000 Kategoritë / vendndodhjet
 • 50 Furnizuesit dhe klientët
 • 50 Porositë e blerjes
 • 10 Përdoruesit
 • 20 Fushat e personalizuara
 • Edicioni i desktopit
 • Logo e personalizuar
 • Integrimet e palëve të treta

Titani

 • Pa reklama
 • 50,000 Produktet (maksimumi)
 • 50,000 Kategoritë / vendndodhjet
 • 50,000 Furnizuesit dhe klientët
 • 50,000 Porositë e blerjes
 • 50,000 Përdoruesit
 • 500 Fushat e personalizuara
 • Edicioni i desktopit
 • Logo e personalizuar
 • Integrimet e palëve të treta

Shënim: në mënyrë që të blini Telesto ose të shihni çmimet tona në monedhën tuaj vendase, ju lutemi shkarkoni aplikacionin celular (jo edicionin desktop) dhe vizitoni seksionin e azhurnimit.

Na kontaktoni

Pyetje? Afrohuni në çdo kohë. Ne jemi në

Faleminderit qe na kontaktuat!

Ju jeni shumë i rëndësishëm për ne, të gjitha informacionet e marra do të mbeten gjithmonë konfidenciale. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të shqyrtojmë mesazhin tuaj.