Unduh Telesto
Manajemen Inventory

Telesto kasedhiya ing sistem operasi lan platform ing ngisor iki:

Download kanggo iOS

app store

Download kanggo iOS

Versi 8.2.1   /  2024-07-04   Changelog

Ngundhuh kanggo Android

google play

Ngundhuh kanggo Android

Versi 5.2.1   /  2024-07-04   Changelog

Download kanggo Windows

.EXE 1

Download kanggo Windows

32-bit  |  64-bit

Versi 7.2.1   /  2024-07-04   Changelog

Download kanggo macOS

.DMG 2

Download kanggo macOS

Versi 7.2.1   /  2024-07-04   Changelog

Ngundhuh kanggo Linux

.DEB 3, .RPM 4

Ngundhuh kanggo Linux

Versi 7.2.1   /  2024-07-04   Changelog



* Langganan emas utawa platinum dibutuhake kanggo edisi desktop.
  1. Versi Windows sing didhukung: Windows Server, Windows 7, Windows 10, lan Windows 11 (64-bit).
  2. Versi macOS minimal sing didhukung yaiku macOS 10.11 (El Capitan).
  3. Basis Debian (Ubuntu, Mint, lan distro liyane).
  4. Basis RedHat (CentOS, Fedora, SUSE, lan distro liyane).